ΑΘΗΝΑ
01:24
|
24.04.2024
Δεύτερο παράπτωμα από την ποπ σταρ του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ποπ σταρ Ρίτα Όρα βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες να απολογείται και να ζητεί συγνώμη για παραβίαση των περιοριστικών όρων του Ηνωμένου Βασιλείου για τον νέο κορονοϊό χωρίς να έχει κάποια σοβαρή συνέπεια. Η Βρετανίδα, αλβανικής καταγωγής, τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι  απέφυγε να μπει σε καραντίνα μετά από ένα προ ημερών ταξίδι της στην Αίγυπτο.

Η 30χρονη ταξίδεψε στην Αίγυπτο για τις ανάγκες μιας πριβέ εμφάνισής της στις 21 Νοεμβρίου. Βάσει των κανονισμών που ισχύουν για όλους τους Βρετανούς θα έπρεπε άμα της επιστροφής της στο Ηνωμένο Βασίλειο να τεθεί σε αυτοαπομόνωση δύο εβδομάδων. Όχι μόνο δεν τήρησε την καραντίνα, αλλά διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων σε εστιατόριο του Λονδίνου με αρκετούς προσκεκλημένους. Για το πάρτι η Ρίτα Όρα ζήτησε συγνώμη την προηγούμενη εβδομάδα και δεσμεύτηκε να καταβάλει το ενδεδειγμένο πρόστιμο.

“Πρόσφατα πέταξα στην Αίγυπτο για να παίξω σε μια εταιρική εκδήλωση για μια ιδιωτική εταιρεία. Ακολούθησα το πρωτόκολλο και παρουσίασα αρνητικά τεστ Covid κατά την είσοδό μου στη χώρα, όπως απαιτείται από τις αιγυπτιακές αρχές”, είπε η Όρα, προσθέτοντας: “Μετά την επιστροφή μου στη Βρετανία, θα έπρεπε να ακολουθήσω τις κυβερνητικές συμβουλές και να αυτοαπομονωθώ για 14 ημέρες. Δεν ακολούθησα τις οδηγίες και γι’ αυτό ζητώ συγνώμη ξανά”.

“Δεν χρειαζόταν να νιώσω τόση ενοχή και ντροπή για το λάθος μου. Γι’ αυτό σας συνιστώ να συνεχίσετε να ακούτε τις κυβερνητικές συμβουλές και τις οδηγίες των ηρώων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) και να λάβετε όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις”, κατέληξε η Όρα.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Άχμεντ Φατάχ αλ-Σίσι ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στην εκδήλωση που τραγούδησε η Ρότα Όρα.  Η ίδια φέρεται να δηλώνει άξια της κριτικής που δέχεται και δεσμεύτηκε την αμοιβή της Αιγύπτου για μια συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.  

Νωρίτερα, η Όρα έγραψε στο Instagram:

“Παρευρέθηκα σε μια μικρή συγκέντρωση με μερικούς φίλους για να γιορτάσω τα 30ά γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση παρορμητική που πάρθηκε με την εσφαλμένη άποψη ότι βγαίνουμε από το lockdown και ότι δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα. Λυπάμαι ειλικρινά που παραβίασα τους κανόνες και καταλαβαίνω ότι αυτό έθεσε τους ανθρώπους σε κίνδυνο. Ήταν ένα σοβαρό και αδικαιολόγητο σφάλμα κρίσης. Δεδομένων των περιορισμών, συνειδητοποιώ πόσο ανεύθυνες ήταν αυτές οι ενέργειες και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Νιώθω ιδιαίτερα ντροπιασμένη γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο σκληρά οι άνθρωποι έχουν εργαστεί για να καταπολεμήσουν αυτήν την τρομερή ασθένεια και γνωρίζοντας πλήρως τις θυσίες που έχουν κάνει άνθρωποι και επιχειρήσεις για να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλο που αυτό δεν θα το κάνει σωστό, εγώ θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κλειστός την Παρασκευή, 26/4 ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου

Όλαφ Σολτς: «Ο Πούτιν δεν έχει το δικαίωμα να επικαλείται τον Καντ»

Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα