ΑΘΗΝΑ
08:28
|
16.04.2024
Τι δήλωσε ο γιος του εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο γιος του εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι διενεργείται έρευνα για φορολογικές τους υποθέσεις από τις εισαγγελικές αρχές της πολιτείας Ντέλαγουερ. “Έμαθα χθες για πρώτη φορά ότι το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Ντέλαγουερ ενημέρωσε τον νομικό μου σύμβουλο ότι ερευνούν τις φορολογικές μου υποθέσεις” ανέφερε σε δήλωση ο Χάντερ γιος του επικεφαλής του κόμματος των Δημοκρατικών.

Ο Χάντερ Μπάιντεν διευκρίνισε ότι λαμβάνει “πολύ σοβαρά” την όλη υπόθεση αλλά αισθάνεται πεπεισμένος πως “μια αντικειμενική έρευνα” θα αποδείξει ότι χειρίστηκε τις υποθέσεις του με “νόμιμο και τον δέοντα τρόπο”.

Τη Δευτέρα, ο Ρεπουμπλικανός Κεν Μπακ κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα Γουίλιαμ Μπαρ να διεξαγάγει έρευνα για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης του περιεχομένου του ηλεκτρονικού του υπολογιστή.

Υπενθυμίζεται πως ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ασκεί κριτική καιρό τώρα για τη σχεδόν μηδενική των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης με τα φερόμενα εγκλήματα διαφθοράς εκ μέρους της οικογένειας Μπάιντεν και τις δοσοληψίες ου υιού με την Ουκρανία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα