ΑΘΗΝΑ
07:56
|
25.04.2024
Νοσηλεύτηκε μετά την απότομη απώλεια 13 κιλών για τις ανάγκες του ρόλου του στο δράμα “The Midnight Sky".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα αφού έχασε πολύ γρήγορα περίπου 13 κιλά για τις ανάγκες του απαιτητικού ρόλου του στο δυστοπικό δράμα, “The Midnight Sky”, αναφέρει η Mirror.

Ο 59χρονος σταρ του Χόλυγουντ, που είναι επίσης και ο σκηνοθέτης της ταινίας, προσπάθησε να χάσει γρήγορα βάρος προκειμένου να μοιάζει σε αστροφυσικό που επιβιώνει μετά από μια μυστηριώδη παγκόσμια “καταστροφή”, με αποτέλεσμα τέσσερις ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι.

Ο σταρ διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες για την ανάρρωσή του.

“Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να χάσω το απαιτούμενο βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου”, εκμυστηρεύεται.

“Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να βελτιωθεί η υγεία μου και ως σκηνοθέτης, δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζεται ενέργεια. Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο”, εξηγεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η απότομη απώλεια βάρους δεν ήταν η μόνη θυσία την οποία έκανε ο 59χρονος πατέρας και σύζυγος της 42χρονης Αμάλ, καθώς όπως ήδη γνωρίζετε, δεν είναι και πίις οφ κέικ η μακρά παραμονή στην κορυφή της σόου μπιζ.

Η άρτια εικόνα της “αποστέωσης” του αστροφυσικού, έπρεπε να συνοδεύεται και από την χαρακτηριστική γενιάδα των απανταχού ροβινσώνων, έτσι “μεγάλωσα αρκετά τα γένια μου και ο γιος μου το λάτρεψε γιατί μπορούσε να κρύψει πράγματα μέσα, κάτι που δεν ήξερα μέχρι που πήγα στη δουλειά και κάποιος μου είπε έχεις ένα γλειφιτζούρι κολλημένο στα γένια σου”, αστειεύεται ο σταρ, διευκρινίζοντας πως η 42χρονη Αμάλ και η κόρη του την αποδέχτηκαν με βαριά καρδιά.

Όπως και να έχει, τα δεινά του Κλούνεϊ μπορεί να έχουν αγγίξει τις καρδιές του κοινού και των κριτών, το δυστοπικό δράμα του αστροφυσικού όμως, δεν φαίνεται να έχει πετύχει, προς το παρόν, κάτι τέτοιο.

Πηγή: NY POST

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Τουρκία: Μαζικές συλλήψεις δημοσιογράφων σε κουρδικά μέσα ενημέρωσης

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Ιταλία: Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στα νύχια της κυβέρνησης, εν όψει ευρωεκλογών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα