ΑΘΗΝΑ
13:32
|
20.04.2024
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσέ σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να απαλλαγεί από την πίεση που της ασκείται από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια νέα προκλητική ενέργεια, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσέ σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να απαλλαγεί από την πίεση που της ασκείται από την Ελλάδα και την Κύπρο, μετά από την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

«Η ΕΕ θα πρέπει να απαλλαγεί από την πίεση που ασκείται σκόπιμα από την Ελλάδα και τους Ελληνοκύπριους». «Η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες αρκετών χωρών. Κι αυτό επειδή οι απαιτήσεις τους ήταν άδικες» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «κάποιες χώρες της ΕΕ με κοινή λογική υιοθέτησαν θετική προσέγγιση και ματαίωσαν τα σχέδια (για αυστηρότερα μέτρα σε βάρος της Τουρκίας)».

Σημειώνεται ότι κατά την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής δεν επιβλήθησαν ισχυρές κυρώσεις στην Τουρκία, αλλά μετατέθηκαν οι αποφάσεις για την Σύνοδο του Μαρτίου.

«Υπάρχει η προσδοκία για διαπραγμάτευση στη Σύνοδο του Μαρτίου. Να το πω ξεκάθαρα: Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα» σχολίασε ο Ερντογάν.

Πηγή: Sputnkik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα