ΑΘΗΝΑ
11:54
|
05.10.2022
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσέ σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να απαλλαγεί από την πίεση που της ασκείται από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια νέα προκλητική ενέργεια, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσέ σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να απαλλαγεί από την πίεση που της ασκείται από την Ελλάδα και την Κύπρο, μετά από την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

«Η ΕΕ θα πρέπει να απαλλαγεί από την πίεση που ασκείται σκόπιμα από την Ελλάδα και τους Ελληνοκύπριους». «Η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες αρκετών χωρών. Κι αυτό επειδή οι απαιτήσεις τους ήταν άδικες» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «κάποιες χώρες της ΕΕ με κοινή λογική υιοθέτησαν θετική προσέγγιση και ματαίωσαν τα σχέδια (για αυστηρότερα μέτρα σε βάρος της Τουρκίας)».

Σημειώνεται ότι κατά την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής δεν επιβλήθησαν ισχυρές κυρώσεις στην Τουρκία, αλλά μετατέθηκαν οι αποφάσεις για την Σύνοδο του Μαρτίου.

«Υπάρχει η προσδοκία για διαπραγμάτευση στη Σύνοδο του Μαρτίου. Να το πω ξεκάθαρα: Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα» σχολίασε ο Ερντογάν.

Πηγή: Sputnkik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα τουρκολιβυκά μνημόνια για υδρογονάνθρακες με ενδολιβυκή «τρικλοποδιά»

Το ένα μνημόνιο αφορά τη συνεργασία τουρκικών και λιβυκών εταιριών ενέργειας για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και υπογράφηκε αφού ο Ντμπεϊμπά «έκλεψε» τις αρμοδιότητες του υπουργού Πετρελαίου.
ΣΥΝΑΦΗ

Ανυπόστατες οι υποψίες για ρωσικό χτύπημα στην Πολωνία, λέει πρώην διοικητής του στρατού

Μήνυση Κουκάκη κατά της Intellexa

Επικύρωσε την προσχώρηση των τεσσάρων περιοχών ο πρόεδρος Πούτιν

Νέα υπερπτήση τουρκικού UAV πάνω από την Κίναρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα