ΑΘΗΝΑ
07:47
|
20.04.2024

Διήμερη επίσκεψη στην Ντόχα του Κατάρ ολοκλήρωσε απόψε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούτ Αμπάς με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το παλαιστινιακό ζήτημα στο φόντο […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διήμερη επίσκεψη στην Ντόχα του Κατάρ ολοκλήρωσε απόψε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούτ Αμπάς με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το παλαιστινιακό ζήτημα στο φόντο των διαδοχικών συμφωνιών ομαλοποίησης των σχέσεων του Ισραήλ με αραβικές και μουσουλμανικές χώρες.

Κατά πληροφορίες του παλαιστινιακού πρακτορείου ειδήσων Wafa, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ενημέρωσε τον Καταριανό εμίρη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο παλαιστινιακό ζήτημα καθώς και τρόπους ανάπτυξης των διμερών σχέσεων.

Ο Παλαιστίνιος ηγέτης μάλιστα εξήρε τη θέση του Κατάρ σε ό,τι αφορά την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων του παλαιστινιακού λαού για κράτος ανεξάρτητο με πλήρη δικαιώματα.

Ο Καταριανός εμίρης από τη δική του πλευρά επιβεβαίωσε την υποστήριξή του στην εξεύρεση λύσης στη βάση των δύο ανεξάρτητων κρατών, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος μετέβη στο Κατάρ συνοδεία του υπουργού Εξωτερικών Ριγάντ Μάλικι, του επικεφαλής των παλαισιτνιακών μυστικών υπηρεσιών Ματζίντ Φάρατζ και του επικεφαλής της Γενικής Αρχής Πολιτικών Υποθέσεων της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσίν αλ Σέιχ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα