ΑΘΗΝΑ
14:23
|
26.04.2024
“Νομίζετε ότι θα μας φοβίσετε”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με 184 ψήφους υπέρ και 109 κατά η ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, του Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Λύσης, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡα25 την καταψήφισαν. 

Μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή, ο κ. Πολάκης επιτέθηκε εναντίον της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας: “Νομίζετε ότι με άρσεις ασυλίας θα βάλετε τους βουλευτές να σκέφτονται αν θα μιλήσουν. Νομίζετε ότι θα μας φοβίσετε. Δεν υποστέλλουμε τη σημαία! Θα σας ρίξουμε από κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε! Και το καταλαβαίνουν και οι πιο δύσπιστοι! Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάτε με αυτό, τον τρόπο”.

“Επειδή νομίζετε ότι με όλα αυτά θα μας τρομοκρατήσετε, το λέω και σε όλο τον κόσμο που στήριξε τις ελπίδες του στον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ σύντομα θα κληθούμε να πάρουμε τις τύχες της χώρας: Σα πληγωθεί ο αετός να μην τον εφοβάσαι, θα ξανανοίξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι”, κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

Ο εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” Γιάννης Κουρτάκης  έχει καταθέσει νέα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή σε βάρος του Παύλου Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Η ανάρτηση ανέφερε: “Παρά τη λάσπη, παρά τα λεφτά που έριξε ο Κουρτάκης και διάφοροι τοπικοί σουπερμαρκετάδες εκεί κάτω για να με λασπολογήσουν, δεν τα καταφέρατε. Δεκαπέντε χιλιάδες Τετρακόσιοι ψήφοι, δεκαπέντε χιλιάδες καρφιά σε σας…”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Σι Τζινπίνγκ: Η Γη είναι αρκετά μεγάλη για την Κίνα και τις ΗΠΑ

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα