ΑΘΗΝΑ
19:54
|
03.05.2024
O γερουσιαστής του Βέρμοντ εμφανίστηκε στο κογκρέσο για να προωθήσει νομοσχέδιο υπέρ της ενίσχυσης των ανέργων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Η εργατική τάξη στις ΗΠΑ, ειλικρινά, είναι στη χειρότερη κατάσταση από οικονομικής κατάστασης από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης (1930)” είπε απόψε στο αμερικανικό κογκρέσο ο γερουσιαστής του Βέρμοντ, Μπέρνι Σάντερς, και πρώην διεκδικητής του χρίσματος των Δημοκρατικών στις εκλογές της 3ης Νοέμβρη.

Η εμφάνισή του στο κογκρέσο οφείλεται σε ένα νομοσχέδιο που προωθεί μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή του Μισούρι, Τζος Χάουλι, και επιδιώκει την άμεση καταβολή επιδόματος 600 δολαρίων ανά ενήλικα και 600 δολαρίων ανά παιδί  σε οικογένειες ανέργων Αμερικανών που έχασαν τις δουλειές τους ή τέθηκαν αναγκαστικά σε διαθεσιμότητα λόγω των περιοριστικών μέτρων πανδημίας.

Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής επανέλαβε ότι δεν θα πρέπει να κάνουν διακοπές Χριστουγέννων τα μέλη του κογκρέσου εκτός και εάν ψηφίσουν το νομοσχέδιο που προωθεί ώστε να δοθεί άμεσα οικονομική βοήθεια σε εκατομμύρια οικογένειες Αμερικανών που ταλανίζονται από τη φτώχεια και την αγωνία της οικονομικής κρίσης που προκαλεί ή επιταχύνει η πανδημία.

“Το 80% των Αμερικανών απαντά ότι θέλει η αμερικανική κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους ώστε να γλιτώσουν από άλλα χρέη. Όταν τους ρωτάνε ποιο είναι το σημαντικότερο απαντούν:να βοηθήσετε τώρα την οικογένειά μου. Δώστε μου λεφτά να ταϊσω τα παιδιά μου, να πληρώσω λογαριασμούς, να πάω στο γιατρό εάν χρειαστεί” είπε χαρακτηριστικά ο γερουσιαστής του Βέρμοντ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Η Campari εξαγόρασε και το γαλλικό κονιάκ Courvoisier

Boeing mafia;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα