ΑΘΗΝΑ
18:26
|
25.04.2024
“Όποιος έχει ζήσει τόσα χρόνια όσα εγώ είναι ζωντανός γιατί είχε εμβολιστεί στο παρελθόν".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας ακόμα διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο προβάλλει τον εμβολιασμό του κατά του νέου κορονοϊού για να πείσει τους συμπατριώτες του για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου των Pfizer/BioNTech που η χώρα του αγόρασε και πρώτη στον κόσμο ξεκίνησε να δοκιμάζει.

Ο 81χρονος Γκάνταλφ του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” δήλωσε ότι αισθάνθηκε “ευφορία” μετά τον εμβολιασμό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου “Κουίν Μέρι”. “Όποιος έχει ζήσει τόσα χρόνια όσα εγώ είναι ζωντανός γιατί είχε εμβολιστεί στο παρελθόν”, σχολίασε ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν. Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν πόνεσε καθόλου και ότι δεν θα δίσταζε να το συστήσει σε οποιονδήποτε.

Οι Πρου Λιθ, Μάρτι Γουάιλντ και Λάιονελ Μπλερ είναι μερικοί άλλοι διάσημοι της Βρετανίας που έχουν ήδη εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. “Ποιος δεν θέλει την ανοσία από τη νόσο Covid-19 με μια ένεση που δεν πονάει καθόλου”, η διάσημη σεφ, τηλεπαρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια εστιατορίων, Πρου Λιθ, στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα που ζουν σε κέντρα φροντίδας είναι από τους πρώτους που έλαβαν το εμβόλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε 21 ημέρες θα λάβουν τη δεύτερη ενισχυτική δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Σε δημοπρασία ο εξαφανισμένος για 100 χρόνια πίνακας του Κλιμτ

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα