ΑΘΗΝΑ
15:41
|
20.04.2024
Το πιο πολυαναμενόμενο (και πανάκριβο) videogame του 2020 κυκλοφόρησε μόλις στις 10 Δεκέμβρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Sony ανακοίνωσε ότι αποσύρει το πολυδιαφημισμένο game Cyberpunk 2077 από τα PlayStation stores λιγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία του, λόγω “δυσαρέσκειας των πελατών” της.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η SIE (Sony Interactive Entertainment) υπογραμμίζει ότι όλοι όσοι αγόρασαν τον τίτλο από κάποιο PlayStation Store θα αποζημιωθούν πλήρως, αλλά δεν ξεκαθαρίζει πότε το Cyberpunk 2077 θα επιστρέψει στα ψηφιακά ράφια.

Το δυστοπικό Cyberpunk 2077 είναι ένα από τα πιο ακριβά video games που φιάχτηκαν ποτέ – οι παραγωγοί του χρειάστηκαν οκτώ χρόνια για να το ολοκληρώσουν. Η κυκλοφορία του αναβλήθηκε δύο φορές μέσα στο 2020, με τον τίτλο να βγαίνει τελικά στην αγορά στις 10/12, αφού πρώτα η CD Projekt RED (είναι η εταιρεία που το δημιούργησε) υποχρεώθηκε να προσθέσει προειδοποίηση ότι το παιχνίδι μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υγεία ευπαθών χρηστών (κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμών του κάποιος gamer υπέστη επιληπτικό επεισόδιο).

Η CD Projekt RED υποσχέθηκε να διορθώσει τα προβλήματα του παιχνιδιού το πολύ μέχρι τον Φεβρούαριο, αλλά εν τω μεταξύ όποιος χρήστης το επιθυμεί μπορεί να πάρει πίσω τα λεφτά που έδωσε για να το αγοράσει.

Παρά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, το Cyberpunk 2077 πήρε αρκετά καλές κριτικές, αλλά η απόσυρσή του δημιουργεί τεράστια προβλήματα, τόσο στην πολωνική CD Projekt RED που δαπάνησε 330 εκατομμύρια δολάρια (1.2 δισ. ζλότι) για να το κατασκευάσει, όσο και στη Sony που το διανέμει.

Ήδη, η μετοχή της εταιρείας (της CD Projekt RED) μετράει απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων από την περασμένη Δευτέρα.

Με πληροφορίες από TheGuardian.com.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Νέος γύρος κυρώσεων από ΗΠΑ σε Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα