ΑΘΗΝΑ
02:35
|
07.07.2024
Γνωστός ως «βιαστής NorCal», ο Ρέι Τσαρλς Γουόλερ καταδικάστηκε σε 897 χρόνια ισόβια κάθειρξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρόι Τσαρλς Γουόλερ, ένας κατά συρροή βιαστής που τρομοκρατούσε τη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ για τουλάχιστον 15 χρόνια, θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

Γνωστός ως «βιαστής NorCal», ο Γουόλερ καταδικάστηκε σε 897 χρόνια ισόβια κάθειρξη σε κρατική φυλακή την Παρασκευή μετά την καταδίκη του για πληθώρα εγκλημάτων, μεταξύ των οποίων απαγωγή, βιασμός και σοδομισμός, όπως ανέφερε το Γραφείο του Επαρχιακού Εισαγγελέα του Σακραμέντο.

Τον περασμένο μήνα, οι ένορκοι στη δίκη του Σακραμέντο τον καταδίκασαν για 46 κατηγορίες σε μια σειρά επιθέσεων μεταξύ του 1991 και του 2006 σε εννέα γυναίκες, οι οποίες ζητούσαν δικαιοσύνη επί μια δεκαετία.

Ο Γουόλερ, ο οποίος σήμερα είναι 60 ετών, επιτέθηκε σε γυναίκες σε έξι κομητείες της Βόρειας Καλιφόρνιας. Σε πολλές περιπτώσεις, έμπαινε μέσα σε σπίτια, έδενε τα θύματά του και τους επιτίθετο σεξουαλικά επανειλημμένα, σύμφωνα με τον αστυνομικό ντετέκτιβ του Σακραμέντο, Έιβις Μπίρι.

Ο κατά συρροή βιαστής «χτυπούσε» συνήθως τη νύχτα και μερικές φορές απήγαγε τις γυναίκες και τις πήγαινε σε ΑΤΜ όπου τις λήστευε ή έκλεβε αντικείμενα από τα σπίτια τους, συνέχισε ο Μπέρι.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Γουόλερ, Τζο Φαρίνα, υποστήριξε πως ο Γουόλερ υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι θα ασκήσει έφεση για την ποινή.

Πηγές: KRIX-TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνελήφθη ένας 44χρονος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό

34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Η έξυπνη Λεπέν και η AfD: Όχι τόσο κοντά

Κούβα: Πέθανε η πρώτη σύζυγος του Φιντέλ Κάστρο, η Μίρτα Ντιάς-Μπάλαρτ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα