ΑΘΗΝΑ
14:37
|
20.04.2024
Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το συνοδευτικό κείμενο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τον επικείμενο εμβολιασμό του πρωθυπουργικού ζεύγους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το συνοδευτικό κείμενο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τον επικείμενο εμβολιασμό του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρωϊνής ενημερωτικής εκπομπής που παρουσιάζει ο Δημήτρης Καμπουράκης και ενώ ο ίδιος και η συμπαρουσιάστρια του Λένα Φλυτζάνη παρουσίαζαν τη σύνοψη των κύριων ειδήσεων της ενημερωτικής εκπομπής εμφανίστηκε κείμενο (2:18) με τον τίτλο «Στις 28 Δεκεμβρίου εμβολιάζονται ο πρωθυπουργός και η υπέρκομψη Μαρέβα».

Το κείμενο, που αναφέρεται στην προγραμματισμένη ημερομηνία εμβολιασμού για τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό που είχε πρωτοεμφανιστεί προ μηνών σε -όλως τυχαίως χρηματοδοτούμενους από τη λίστα Πέτσα-ιστότοπους μόδας επανειλημμένα την προηγούμενη περίοδο και εγκωμίαζε το ενδυματολογικό στυλ της συζύγου του πρωθυπουργού.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το συγκεκριμένο κείμενο (για το οποίο πολλοί είχαν την απορία αν αποτελεί μονταρισμένη χιουμοριστική εκδοχή του πραγματικού) αποτελεί τεχνικό λάθος, κεντρική επιλογή των ιθυνόντων του καναλιού οι οποίοι αισθάνονται απελευθερωμένοι πια να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους στην εκτός από σύζυγο πρωθυπουργού σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτριας offshore ή ενσωματωμένη υποτέλεια στον πραγματικό εργοδότη του τηλεοπτικού σταθμού.

Πηγές: ΣΚΑΪ, Αυγή

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Ιταλία: Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στα νύχια της κυβέρνησης, εν όψει ευρωεκλογών

ΕΣΡ: Πρόστιμα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για σοβαρά παραπτώματα

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα