ΑΘΗΝΑ
16:25
|
19.04.2024
Μεγάλη φαίνεται να ήταν η ένταση ανάμεσα στους συνεργάτες του απερχόμενου προέδρου κατά τη χθεσινή συνάντηση του επιτελείου Τραμπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού ιστοτόπου Axios και ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times μεγάλη ένταση σημειώθηκε στην χθεσινή συνάντηση του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μεταξύ των στενών συνεργατών του.

Στην συνάντηση, στην οποία έδωσαν το παρών ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο Πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν και η νομικός και συνωμοσιολόγος Σίντνει Πάουελ, ο επιτελάρχης του προέδρου, Μαρκ Μίντοους και ο σύμβουλός του, Πατ Σιπόλλον, έκαναν εμφανή την έντονη διαφωνία τους σχετικά με τις πλέον επιθετικές ενέργειες που προτάθηκαν με σκοπό να εξαντλήσει ο απερχόμενος πρόεδρος κάθε πιθανότητα ακύρωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Μεταξύ των προτάσεων που προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση των δύο συνεργατών του Λευκού Οίκου ήταν η κατάσχεση των εκλογικών των εκλογικών μηχανών και ο διορισμός της Πάουελ ως ειδικής συμβούλου για το θέμα της υποτιθέμενης εκλογικής απάτης.

Οι δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως η Πάουελ είναι εναντίον όλων όσοι υποστηρίζουν πως η μάχη έχει χαθεί για τον Ρεπουμπλικανό απερχόμενο πρόεδρο, προκαλώντας την οργή όλου του προεδρικού επιτελείου εκτός του Τραμπ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ θα στείλουν όπλα 1 δις δολαρίων στο Ισραήλ- «Υποστήριξη άνευ όρων»

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Κόκκαλης: «Ποιος πήρε το λαθραίο ξυλόλιο που κατασχέθηκε λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη;»

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα