ΑΘΗΝΑ
17:35
|
20.04.2024
Ο Οζγκιούρ Οζέλ τον αποκάλεσε "κατεστραμμένο δικτάτορα" και "wannabe Φράνκο" και ο Ερντογάν τώρα του ζητάει... τα ρέστα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέβαλε αγωγή ζητώντας αποζημίωση 250 χιλιάδων τουρκικών λιρών εναντίον του Αναπληρωτή Προέδρου του Κόμματος CHP, Οζγκιούρ Οζέλ επειδή τον αποκάλεσε ” κατεστραμμένο δικτάτορα” και “wannabe Φράνκο”.

Ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της CHP αντέδρασε έντονα αφού ο πρόεδρος Ερντογάν χαρακτήρισε την αντιπολίτευση “πέμπτη φάλαγγα”. Ο Οζγιούρ Οζέλ υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο πρώτος άνθρωπος που χρησιμοποίησε αυτόν τον όρο ήταν ο Ισπανός δικτάτορας Φράνκο, επέστρεψε τις ύβρεις στον Ερντογάν χαρακτηρίζοντας τον “διεφθαρμένο δικτάτορα”  και “Φράνκο wannabe”, δηλαδή ηγέτη που θέλει να μοιάσει στον Ισπανό δικτάτορα Φράνκο.

“Όταν ο πρόεδρος της χώρας την αντιπολίτευση την αποκαλεί ‘Πέμπτη φάλαγγα’, του απαντάμε πως είναι κατεστραμμένος δικτάτορας. Αν πρέπει να διορθώσουμε κάτι, τότε διορθώνω το κατεστραμμένος. Είναι δικτάτορας”, τόνισε, ο Οζέλ, ανεβάζοντας τους τόνους τις τουρκικής αντιπολίτευσης.

“Ένα πρόσωπο που είναι εχθρός της εθνικής βούλησης έχει περάσει τα δημοκρατικά όρια, αποκαλώντας τον πρόεδρο δικτάτορα. Το να αποκαλεί τον πρόεδρό μας, ο οποίος έχει κερδίσει εκλογές ξανά και ξανά, ‘δικτάτορα’ είναι μια δραστηριότητα της 5ης φάλαγγας. Ο πρόεδρος μας είναι και αρχιστράτηγος του στρατού μας. Είναι όμως κλόουν όποιος τον αποκαλεί κατεστραμμένο δικτάτορα”, απάντησε το κυβερνών ΑKP δια στόματος του εκπροσώπου της, Εμίν Ακμπάσογου.

Πηγή: haber7.com

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα