ΑΘΗΝΑ
12:59
|
03.06.2023
Ως το τέλος Ιανουαρίου παρατείνεται η εξ αποστάσεως εργασία...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εργασία από το σπίτι και για τον πρώτο μήνα του 2021 έχουν «εξασφαλίσει» εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες καθώς τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Οικονομικών και Υγείας αποφάσισαν σήμερα την παράταση του συστήματος της εξ αποστάσεως δουλειάς ως τις 31 Ιανουαρίου 2021.

Όπως αναφέρεται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Εργασίας, Οικονομικών και Υγείας, παρατείνεται, μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2021, η δυνατότητα του εργοδότη να καθορίζει με απόφασή του ότι η εργασία που παρέχεται από τον εργαζόμενο στον προβλεπόμενο από την ατομική σύμβαση τόπο εργασίας θα πραγματοποιείται με το σύστημα της εξ αποστάσεως εργασίας.

Ως γνωστόν, το σύστημα της εξ αποστάσεως εργασίας θεσμοθετήθηκε ως «έκτακτο και προσωρινό» μέτρο με την περίπτωση α) της παρ. 2 του άρθρου 4 της από 11.03.2020 ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (Α’ 55), ως κυρώθηκε και ισχύει, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία εξέλιξης του φαινομένου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ορκίζεται πρόεδρος της Τουρκίας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Κρίσιμη χρονιά το 2023 για τα ενεργειακά θέματα της Κύπρου

Θετική στην εισδοχή νέων μελών η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών των BRICS

Κοντά στην εισδοχή στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS η Αργεντινή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα