ΑΘΗΝΑ
09:20
|
10.05.2024
Τουλάχιστον 37 άνθρωποι, ανάμεσά τους 10 γυναίκες και 4 παιδιά είναι νεκροί και 18 σοβαρά τραυματισμένοι μετά από ατύχημα λεωφορείου με φορτηγό στο χωριό Νεμάλε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι, ανάμεσά τους 10 γυναίκες και 4 παιδιά είναι νεκροί και 18 σοβαρά τραυματισμένοι μετά από ατύχημα λεωφορείου με φορτηγό στο χωριό Νεμάλε του δυτικού Καμερούν σύμφωνα με πηγές του ειδησεογραφικού ιστότοπου Africanews.

Το 70θέσιο λεωφορείο ξεκίνησε από την πόλη Φουμπάν και είχε κατεύθυνση την πρωτεύουσα Γιαουντέ όταν συγκρούστηκε με φορτηγό προσπαθώντας να αποφύγει ένα πλήθος ανθρώπων που βρίσκονταν στον δρόμο του.

Κυβερνητικός αξιωματούχος της περιοχής δήλωσε ότι οι περισσότεροι από τους ταξιδιώτες είτε θα περνούσαν την Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους, επιστρέφοντας από τις γιορτές της Ημέρας των Χριστουγέννων είτε κατευθύνονταν στην πρωτεύουσα για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί καθώς τα διασωστικά συνεργεία και εθελοντές σκάβουν στα συντρίμμια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα