ΑΘΗΝΑ
02:24
|
27.04.2024
Ο διευθυντής του “Βήματος” αποκαλεί τις μονάδες υγείας “ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για “εγκλήματα” στις διοικήσεις των επαρχιακών νοσοκομείων της χώρας κάνει λόγο σε αναρτήσεις του ο διευθυντής της εφημερίδας “Το Βήμα” Αντώνης Καρακούσης και ζητεί από το υπουργείο Υγείας να αναλάβει άμεσα δράση.

Σε μια σειρά αναρτήσεων του στο Twitter ο Αντώνης Καρακούσης υποστηρίζει ότι “έχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία. Άσχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι”.

Ο διευθυντής του “Βήματος” αναφέρεται ειδικά στο νοσοκομείο του Κιλκίς χαρακτηρίζοντας “πρωτοφανή” όσα γίνονται εκεί: “Αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πρωτοφανή. Οι μονάδες Covid είναι διάσπαρτες στο νοσοκομείο, θετικοί ασθενείς κινούνται ανάμεσα σε υγιείς,το προσωπικό είναι εκτεθειμένο και η διοίκηση πέρα βρέχει. Το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να κωφεύει στις καταγγελίες”. Τέλος στην τρίτη ανάρτησή του ο κ. Καρακούσης απευθύνεται στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τονίζει ότι “οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος, πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών”.

Υπενθυμίζεται ότι προ εβδομάδων υπέβαλε την παραίτηση της με αιχμές για πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη. Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι πιέσεις ασκήθηκαν μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ στο “Βήμα” για το παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορονοϊού από την ΗΔΙΚΑ και τον ΕΟΔΥ. “Οφείλω ειδική αναφορά στον Αντώνη Καρακούση, με τον οποίο περάσαμε μαζί και αυτή την τρικυμία”, είχε γράψει η Δήμητρα Κρουστάλλη σε ανάρτησή της μετά την παραίτησή της.

Με πληροφορίες από το thepressproject.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα