ΑΘΗΝΑ
03:19
|
04.05.2024
Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν 65 ετών – Ο θάνατός της δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή η Αμερικανίδα ηθοποιός , Τάνια Ρόμπερτς, περισσότερο γνωστή ως “κορίτσι του Μποντ” στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην ταινία “Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος” αλλά και για τη συμμετοχή της στην τελευταία σεζόν της καλτ τηλεοπτικής αστυνομικής σειράς “Οι Άγγελοι του Τσάρλι” δίπλα στις Ζακλίν Σμιθ και Τσέριλ Λαντ.

Τον θάνατο της Τάνις Ρόμπερτς ανακοίνωσε ο προσωπικός φίλος και ατζέντης της Μάικ Πίνγκελ σχολιάζοντας ότι “ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει”.  

Όπως αναφέρει το BBC η Ρόμπερτς κατέρρευσε στις 24 Δεκεμβρίου ενώ είχε βγει για βόλτα με τα σκυλιά της. Αμέσως διεκομίσθη και εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Σίνταρς-Σινάι του Λος Άντζελες. Η 65χρονη νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα διασωληνωμένη και δεν κατάφερε να συνέλθει. Τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά. Σύμφωνα με το TMZ η Ρόμπερτς δεν ήταν άρρωστη πριν από τον θάνατό της, ενώ το Hollywood Reporter διέψευσε τις φήμες ότι η ηθοποιός κατέληξε από επιπλοκές που σχετίζονταν με τον νέο κορονοϊό.

Η Ρόμπερτς γεννήθηκε με το όνομα Βικτόρια Λι Μπλαμ. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, την οποία άφησε το 1977 για το Λος Άντζελες και Χόλιγουντ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, πέρασε στον χώρο των τηλεοπτικών διαφημίσεων και το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία Σίνα, η βασίλισσα της Ζούγκλας.

Το 1985 έγινε κορίτσι του Μποντ.  Υποδύθηκε την αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Μαξ Ζόριν τον οποίο ερμήνευσε ο Κρίστοφερ Γουόκεν. Η ερμηνεία της δίπλα στον Μποντ Ρότζερ Μουρ “χάρισε” στην Ρόμπερτς την πρώτη της υποψηφιότητα για “Χρυσό Βατόμουρο”.

Η συμπρωταγωνίστρια της στην “Επιχείρηση Κινούμενο Στόχος” Μπριτ Έκλαντ έγραψε για τον θάνατο της Ρόμπερτς στο Twitter: “Μια φορά κορίτσι του Μποντ για πάντα κορίτσι του Μποντ”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όχι άλλη τοξικότητα

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα