ΑΘΗΝΑ
20:32
|
18.05.2024
Νέα εκστρατεία στρατολόγησης πρακτόρων ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, φύλου, εθνοτικής καταγωγής ξεκίνησε η CIA...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να στρατολογήσει πράκτορες από κάθε κοινωνικο-οικονομική τάξη, ανεξαρτήτως φύλου ή εθνοτικής καταγωγής, επιχειρεί η νέα εκστρατεία της CIA.

Η διευθύντρια της CIA, Τζίνα Χάσπελ, προτείνει “καριέρα” στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες προς κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη.

“Πέρασε πολύς καιρός από τότε που έκανα αίτηση στέλνοντας απλά ένα γράμμα με την ένδειξη ‘CIA, Washington, D.C.,’” ανέφερε σήμερα σε δημοσιογράφους η Τζίνα Χάσπελ που μεταξύ άλλων θεωρείται από τους “εγκεφάλους” των νοσηρών βασανιστηρίων κατά την “ανάκριση” κρατουμένων στις φυλακές-κολαστήριο των ΗΠΑ στο Γκουαντάναμο της Κούβας.

Η ίδια απηύθυνε “πρόσκληση” για καριέρα στη… “μεγάλη των πρακτόρων σχολή” εκφράζοντας την ελπίδα πως η νέα ιστοσελίδα θα προσελκύσει… “ταλαντούχους Αμερικανούς” δίνοντάς τους την αίσθηση ενός “δυναμικού περιβάλλοντος”.

Στοιχεία του πρακτορείου ειδήσεων ΑΡ που αφορούν το προσωπικό μίας ντουζίνας αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της CIA, αναφέρουν πως το 61% των “επαγγελματιών” πέρσι ήταν άνδρες και το 39% γυναίκες. Επίσης από αυτούς μόνο το 26,5% προερχόταν από εθνοτικές ή άλλες μειονότητες.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η μεγαλύτερη ομάδα μυστικών πρακτόρων από μειονότητες στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είναι Αφροαμερικανοί (κατά 12%) και ακολουθούν οι Ισπανόφωνοι Αμερικανοί (κατά 7%) και οι Αμερικανοί ασιατικής καταγωγής (κατά 4%).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα