ΑΘΗΝΑ
19:32
|
03.05.2024
Οι δράστες της δολοφονίας ισχυρίστηκαν ότι ο 25χρονος Άχιντ Αμπ Ράχμαν Κάουκις τους πλησίασε με "απειλητική διάθεση"
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη δολοφονία ενός νεαρού Παλαιστίνιου προχώρησαν το απόγευμα ένας Εβραίος έποικος “συντονιστής ασφαλείας” και ένας Ισραηλινός στρατιώτης με πρόσχημα την απόπειρα του νεαρού να τους επιτεθεί με ένα μικρό μπαλτά.

Οι δράστες της δολοφονίας ισχυρίστηκαν ότι ο 25χρονος Άχιντ Αμπ Ράχμαν Κάουκις τους πλησίασε με “απειλητική διάθεση” και ότι πυροβόλησαν στον αέρα αφού του ζήτησαν να σταματήσει κάθε κίνηση.

Στη συνέχεια είπαν πως ο 25χρονος τράβηξε το μπαλτά εναντίον τους. και ότι τον “εξουδετέρωσαν”, δηλαδή τον σκότωσαν εν ψυχρώ κοντά στη διασταύρωση Γκας Ετζιόν που βρίσκεται νοτίως της Βηθλεέμ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το ισραηλινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, ΚΑΝ, μετέδωσε στο λογαριασμό του στο Τουίτερ, δύο φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος με τη μία εξ αυτών να δείχνει τον μπαλτά επιχειρώντας να στηρίξει το πρόσχημα της δολοφονίας του νεαρού.

Τις τελευταίες βδομάδες η ένταση μεταξύ Παλαιστινίων, Εβραίων εποίκων και ισραηλινών δυνάμεων κατοχής έχει ανέβει με αφορμή τις συνεχείς προκλητικές επιθέσεις εποίκων κατά των περιουσιών και της ζωής των Παλαιστινίων και την πρόσφατη δολοφονία 52χρονης εποίκου μητέρας έξι παιδιών σε εβραϊκό εποικισμό της Δυτικής Όχθης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Ισραηλινό τελεσίγραφο στη Χαμάς για συμφωνία ως τις 10 Μαΐου

Σκρέκας: «Ένα βαρύ αρνί είναι πιο… ακριβό»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα