ΑΘΗΝΑ
23:39
|
01.02.2023
Ο Νίκος Δένδιαςε συνεχάρη σε τηλεφωνική συνομιλία τον Υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας για την ανἀληψη της ηγεσίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Πορτογαλία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συνεχάρη σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Πορτογάλο ομόλογό του Αουγκούστο Σάντος Σίλβα για την ανάληψη της εξάμηνης προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη χώρα του, η οποία θα έχει διάρκεια από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Όπως γνωστοποιείται από την ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, στο επίκεντρο της συνομιλίας μεταξύ των υπουργών τέθηκαν ευρωπαϊκά θέματα, περιφερειακές εξελίξεις και οι επικείμενες επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Νίκου Δένδια στη Λισαβόνα την επόμενη εβδομάδα. 

Σημειώνεται πως η Πορτογαλία διαδέχθηκε τη Γερμανία στην εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ, ενώ τον Ιούλιο πρόκειται να την ακολουθήσει η Σλοβενία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο

Διήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στον «πρίγκιπα» της ελληνικής ροκ μουσικής, Παύλο Σιδηρόπουλο, θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο 2510 στα Εξάρχεια στις 4/2-5/2/2023.
ΣΥΝΑΦΗ

Προσφυγή ΕΣΗΕΑ στον Δικηγορικό Σύλλογο κατά του Κούγια

Λυπηρή η στάση της ελληνικής κυβέρνησης έναντι του Ισραήλ, λέει ο πρώην πρέσβης της Παλαιστίνης

Βίντεο τουρκικής απόπειρας εμβολισμού ελληνικού περιπολικού στο Φαρμακονήσι

Ξεκινούν οι εργασίες αγωγού Βουλγαρίας-Σερβίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα