ΑΘΗΝΑ
20:33
|
18.04.2024

Πιστή οπαδός του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που είχε υπηρετήσει επί 14 χρόνια στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ και είχε συμμετάσχει σε επιχειρήσεις στο Ιράκ […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πιστή οπαδός του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που είχε υπηρετήσει επί 14 χρόνια στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ και είχε συμμετάσχει σε επιχειρήσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν ήταν η 35χρονη  Άσλι Μπάμπιτ που σκοτώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα βίαια επεισόδια εισβολής στο Καπιτώλιο από πυρά αστυνομικού.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα Αμερικανοί αξιωματούχοι η 35χρονη Μπάμπιτ που πυροβολήθηκε από αστυνομικό του Καπιτωλίου ζούσε στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο, στη νότια Καλιφόρνια και είχε μεταβεί στην Ουάσιγκτον μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στη συγκέντρωση υποστήριξης του Αμερικανού προέδρου και αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοέμβρη.

https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2021/01/6abae2af-855f-4615-98f7-ee9e9441349e.jpg?w=620

Ο Ρόμπερτ Κόντι, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Ουάσιγκτον αναφέρθηκε στις συνθήκες θανάτου της 35χρονης επισημαίνοντας πως ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

“Ένστολοι άνδρες της αστυνομίας του Καπιτωλίου βρέθηκαν αντιμέτωποι” με τους ανθρώπους που εισέβαλαν και “κάποια στιγμή ο ένας εξ αυτών έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου” και την πέτυχε δήλωσε ο Κόντι στη συνέντευξης Τύπου, προσθέτοντας τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας για το συμβάν.

Λιγοστά στοιχεία έγιναν γνωστά για τους άλλους δόυ άνδρες και μία γυναίκα που επίσης πέθαναν το βράδυ της Τετάρτης στον χώρο του Καπιτωλίου εξαιτίας “έκτακτων ιατρικών περιστατικών”.

Τα ακριβή αίτια των θανάτων τους θα διαπιστωθούν από τους ιατροδικαστικούς οι οποίοι θα κάνουν νεκροτομές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει…ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Μην θεωρείτε δεδομένο το ισχυρό δολάριο…

Η νέα περιφερειακή υπερδύναμη και η παλιά διεθνής τοιαύτη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα