ΑΘΗΝΑ
10:34
|
18.04.2021
Προσωρινή αναστολή των λογαριασμών του λόγω των γεγονότων στο Καπιτώλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την προσωρινή αναστολή των λογαριασμών του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσαν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και Twitter μετά την εισβολή των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο προκειμένου να εμποδιστεί η κύρωση από το Κογκρέσο της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές.  

“Καταγράψαμε στη σελίδα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δύο παραβιάσεις των όρων χρήσης οι οποίες οδήγησαν στην αναστολή της λειτουργίας του λογαριασμού του για 24 ώρες”, το οποίο σημαίνει ότι “δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αναρτήσεις στην πλατφόρμα το διάστημα αυτό”, διευκρίνισε η διαχείριση του Facebook σε σχετική ανακοίνωση.  

Νωρίτερα διαχειριστές αφαίρεσαν από τον Facebook ένα βίντεο, στο οποίο ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος καλούσε τους οπαδούς του να “γυρίσουν στα σπίτια τους” αλλά επαναλάμβανε τον αναπόδεικτο ισχυρισμό του ότι του “έκλεψαν” την εκλογική νίκη.  

Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ για 12 ώρες, προειδοποιώντας πως εάν υπάρξουν νέες παραβιάσεις των όρων χρήσης του, θα τον αναστείλει μόνιμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενημέρωση Τσεχίας για φερόμενη ρωσική ανάμειξη σε έκρηξη αποθήκης πυρομαχικών

ΗΠΑ και Κίνα «δεσμεύονται να συνεργαστούν» για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης

Σε δραματική κατάσταση η Ινδία λόγω έξαρσης της πανδημίας

Ιταλικός Συνδικαλισμός: Η βάση σε θέση μάχης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα