ΑΘΗΝΑ
08:25
|
19.04.2024
Για αλαλούμ καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για αλαλούμ καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, με ανακοίνωσή του. Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων κάνει λόγο για πλήρη έλλειψη σχεδιασμού και προετοιμασίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Μετά το Κυβερνητικό αλαλούμ όσον αφορά τις εκκλησίες ανήμερα των φώτων, το συνεχές μπρος-πίσω στον εμβολιασμό και τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις με τα μαγαζιά και εν γενεί την οικονομική δραστηριότητα, συνεχίζεται το μπάχαλο της Κυβέρνησης και όσον αφορά τα σχολεία.

Άλλα λεν τα μεν Κυβερνητικά στελέχη, αλλά τα δε, αύριο είναι Παρασκευή και υποτίθεται πως την Δευτέρα ανοίγουν ορισμένες βαθμίδες της εκπαίδευσης και η Κυβέρνηση ακόμα ταλαντεύεται, ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, καμία προετοιμασία, καμία γνώμη των ειδικών και πάλι.

Το ίδιο συμβαίνει και με το πιο σκληρό lockdown, μιας και η συνεδρίαση για το περιβόητο “click away” αναβλήθηκε και η άρση των αυστηρότερων μέτρων στις 11 του μηνός απομακρύνεται, για δε την άρση των γενικότερων περιοριστικών μέτρων δεν γίνεται ούτε λόγος.

Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός του εμβολιασμού -ό,τι και να λέει η Κυβέρνηση- παραμένει εξαιρετικά θόλος. Η εγκληματική διαχειριστή της Κυβέρνησης λοιπόν, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα με το ένα μπάχαλο, να διαδέχεται το άλλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα