ΑΘΗΝΑ
18:24
|
03.05.2024
Αρνητικά αποτιμά τα πρώτα συμπεράσματα για τη διαδικασία του εμβολιασμού η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρνητικά αποτιμά τα πρώτα συμπεράσματα για τη διαδικασία του εμβολιασμού η Φώφη Γεννηματά κι όπως αναφέρει σε παρέμβασή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter σχετικά με την εξέλιξη των εμβολιασμών, «οι πρώτες μέρες αποδεικνύουν την έλλειψη σχεδίου της κυβέρνησης. Συνεχίζει να προχωρά με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας. Με τον ρυθμό που προχωρούν η πολυπόθητη ανοσία θα καθυστερήσει πολύ. Οι απειλές για τη δημόσια υγεία θα είναι εδώ για αρκετούς μήνες. Η κυβέρνηση επιτέλους οφείλει να αλλάξει ρότα».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η διαδικασία του εμβολιασμού απαιτεί σχέδιο, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, για «να ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω και να απομονωθούν οι ανεύθυνες φωνές», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Στην παραπάνω κατεύθυνση διατυπώνει συγκεκριμένες προτάσεις μεταξύ των οποίων ο εξοπλισμός των εμβολιαστικών κέντρων, οι προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την διαδικασία εμβολιασμού, η αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις ευάλωτες ομάδες και η έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού και στα αγγλικά για χρήση στο εξωτερικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινό τελεσίγραφο στη Χαμάς για συμφωνία ως τις 10 Μαΐου

Σκρέκας: «Ένα βαρύ αρνί είναι πιο… ακριβό»

Πάσχα: Πού θα γιορτάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Κλείσιμο πανεπιστημίων στα νησιά προβλέπει ο Κασσελάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα