ΑΘΗΝΑ
15:06
|
28.09.2024
Το Ιράν δεν έχει άλλη επιλογή από το να ενισχύσει τις αμυντικές και επιθετικές του δυνατότητες για να εμποδίσει τον εχθρό να επιβάλει την ηγεμονία…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Φρουροί της Επανάστασης αποκάλυψαν μια υπόγεια βάση πυραύλων των Ναυτικών Δυνάμεων στις ακτές του Κόλπου στο νότιο Ιράν, παρουσία του διοικητή του IRGC, στρατηγού Χουσεΐν Σαλαμί, ανέφερε ανταποκριτής του RT.

«Η λογική μας είναι να υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία του Ιράν και να ενισχύσουμε τη δύναμή μας… Ο εχθρός μας απορρίπτει τη δύναμη της λογικής του Ιράν επειδή υιοθετεί τη λογική της δύναμης», δήλωσε ο Σαλαμί κατά τα αποκαλυπτήρια.

“Το Ιράν δεν έχει άλλη επιλογή από το να ενισχύσει τις αμυντικές και επιθετικές του δυνατότητες για να εμποδίσει τον εχθρό να επιβάλει την ηγεμονία και τα σχέδιά του», τόνισε επίσης, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή η βάση είναι μια από τις εγκαταστάσεις μας που περιλαμβάνει στρατηγικούς πυραύλους που ανήκουν στο ναυτικό».

Ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν ισχυρίστηκε ότι «η βάση πυραύλων εκτείνεται σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων, και το ναυτικό μας διαθέτει μεγάλο αριθμό ανάλογων βάσεων… είναι εφοδιασμένες με κάποιους από τους πιό προηγμένους πυραύλους που χρησιμοποιούνται σε παράκτιες και θαλάσσιες μάχες. »

Ο Σαλαμί πρόσθεσε επίσης ότι η βάση περιλαμβάνει πυραύλους ακριβείας με εύρος εκατοντάδων χιλιομέτρων, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης είναι έτοιμες για οποιαδήποτε επείγουσα επιχειρήσει.

«Οι δυνάμεις μας είναι ικανές να εξαλείψουν τις απειλές του εχθρού εν τη γενέσει τους», είπε χαρακτηριστικά ο Σαλαμί.

Πηγή: almasdarnews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα