ΑΘΗΝΑ
01:09
|
29.09.2024
Αν και αγαπήθηκε για τον ρόλο της "Λαβέρν", η Μάριον Ράμσεϊ εμφανίστηκε σε περισσότερες από 30 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από το 1975.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών η δημοφιλής κωμικός Μάριον Ράμσεϊ, που υποδήθηκε την θρυλική “Λαβέρν Χουκς” στην σειρά ταινιών “Police Academy” (Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή).

Η είδηση του θανάτου της ανακοινώθηκε από τον μάνατζερ της που δήλωσε είπε ότι η Ράμσεϊ είχε αρρωστήσει πρόσφατα, χωρίς να διευκρινίζει την αιτία του θανάτου της.

Η διοίκηση του Roger Paul Inc από την πλευρά της είπε ότι η Ράμσεϊ πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη το πρωί, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC.

“Το πάθος της στην υποκριτική και η επιθυμία της να μοιράζεται τα συναισθήματά της με τον κόσμο ήταν συγκλονιστικά. Η Μάριον διακρινόταν από καλοσύνη και η παρουσία της εξέπεμπε ένα ζεστό φως που γέμιζε κάθε δωμάτιο με το που έμπαινε μέσα. Η απουσία αυτού του φωτός είναι ήδη αισθητή σε εκείνους που τη γνώριζαν καλά. Θα μας λείψει και θα την αγαπάμε για πάντα”, αναφέρει η Roger Paul Inc.

Αν και αγαπήθηκε για τον ρόλο της “Λαβέρν”, η Μάριον Ράμσεϊ εμφανίστηκε σε περισσότερες από 30 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από το 1975. Ήταν επίσης τραγουδίστρια και συνθέτης και πρωταγωνίστησε σε μιούζικαλ του Μπρόνγουεϊ όπως τα “Hello, Dolly!” και “Eubie!”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα