ΑΘΗΝΑ
12:34
|
23.04.2024
Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στους τηλεoπτικούς σταρ των 90s Λούσυ Λόουλες και Κέβιν Σόρμπο, με αφορμή την εισβολή των ακροδεξιών οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στους τηλεoπτικούς σταρ των 90s Λούσυ Λόουλες και Κέβιν Σόρμπο, γνωστούς από τους ρόλους των Ζήνα και Ηρακλή αντίστοιχα, με αφορμή την εισβολή των ακροδεξιών οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Κέβιν Σόρμπο που έγινε γνωστός ως «Ηρακλής» έκανε μία ανάρτηση στο Twitter σχετικά με τα όσα έγιναν στο Καπιτώλιο. Ο ηθοποιός έγραψε στο Twitter: «Δεν μου μοιάζουν και πολύ πατριώτες», αναπαράγοντας μία φωτογραφία με κάποιους από τους εισβολείς μαζί με το σχόλιο που υπονοούσε πως οι εισβολείς ήταν αριστεροί (!) που μεταμφιέστηκαν ως οπαδοί του Τραμπ ώστε να στοχοποιήσουν τον ίδιο.

Απαντώντας με αιχμηρό ύφος, η Λούσυ Λόουλες που έγινε παγκοσμίων γνωστή από τον ρόλο της Ζήνα και είναι εξαιρετικά ενεργή στο περιβαλλοντικό κίνημα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι πατριώτες, είναι οι ιπτάμενες μαϊμούδες σου, τρομοκράτες, ηθοποιοί της QAnon, που βγαίνουν έξω και κάνουν άσχημα πράγματα, μετά από κάλεσμα ανθρώπων σαν εσένα που τους αρέσει να τους κουρδίζουν σαν παιχνίδια και τους αφήνουν να κάνουν ό,τι χειρότερο μπορούν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα