ΑΘΗΝΑ
22:42
|
24.04.2024
Διαπίστωσε...“έλλειψη οξυγόνου σε μερικά μέρη”, αποφεύγοντας να αναφερθεί στις ευθύνες της κυβέρνησής του!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H Βρετανία βρίσκεται σε επικίνδυνη στιγμή στην πανδημία COVID-19, δήλωσε το απόγευμα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, διαπιστώνοντας “έλλειψη οξυγόνου σε μερικά μέρη”!

Αποφεύγοντας να παραδεχθεί τις βαριές ευθύνες στη διαχείριση της κρίσης, ο Βρετανός πρωθυπουργός αρκέστηκε σε διαπιστώσεις.

“Είναι μια μάχη με τον χρόνο, γιατί μπορούμε όλοι να δούμε την απειλή που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), την πίεση που υφίσταται, τη ζήτηση στις μονάδες εντατικής θεραπείας, την πίεση στις κλίνες με παροχή οξυγόνου, ακόμη και την έλλειψη οξυγόνου σε ορισμένα μέρη” δήλωσε χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα χρονική συγκυρία “πολύ επικίνδυνη”. Και τόνισε: “Το χειρότερο θα ήταν να εφησυχάσουμε, λόγω της επιτυχίας μας στο πρόγραμμα του εμβολιασμού”.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα εμβολιασμού ανακοίνωσε πως σχεδόν το 40% των 80χρονων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη εμβολιαστεί, όπως επίσης και το 23% των ηλικιωμένων που διαμένουν στις μονάδες φροντίδας.

Ερωτηθείς εάν θα υιοθετήσει αυστηρότερους κανόνες καραντίνας, δεν το απέκλεισε καλώντας τους πολίτες να τηρούν τους κανόνες. “Αν οι πολίτες δεν τους τηρούν, ίσως οι κανόνες να πρέπει να γίνουν αυστηρότεροι” κατέληξε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα