ΑΘΗΝΑ
22:31
|
25.04.2024
“Δεν θα έπρεπε να το κάνουν. Είναι μεγάλο λάθος… Πρέπει να αποφύγουμε τη βία. ”τόνισε ο Τραμπ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε “παραποίηση” των κατά καιρούς δηλώσεών του από Μέσα Ενημέρωσης και στη…”διαστρέβλωση” της εμπρηστικής ομιλίας, που είχε εκφωνήσει στις 6 Ιανουαρίου κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον πριν την εισβολή υποστηρικτών του στο κτίριο του Κογκρέσου, απέδωσε το απόγευμα ο Αμερικανός απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ το σάλο που δημιουργήθηκε.

Επέμεινε ότι για τη βία στο Καπιτώλιο ευθύνονταν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων φέροντας ως παράδειγμα τις κινητοποιήσεις που είχαν κάνει πριν καιρό ή και χρόνια στο Σιάτλ “και αλλού”.

Ο Τραμπ μιλώντας λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την άφιξή του στο Άλαμος του Τέξας με το προεδρικό στρατιωτικό ελικόπτερο, χαρακτήρισε “μεγάλο λάθος” την απόφαση του Τουίτερ να του “εξαφανίσει” το λογαριασμό που διατηρούσε λέγοντας πως διαπιστώνει το τελευταίο διάστημα “τεράστια οργή” για κινήσεις λογοκρισίας .

“Δεν θα έπρεπε να το κάνουν. Είναι μεγάλο λάθος… Πρέπει να αποφύγουμε τη βία. Δεν έχω όμως ξαναδεί τόσο θυμό…” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα