ΑΘΗΝΑ
22:30
|
04.05.2024
"Μια χαρά και προχωράμε" είπε στην Φώφη. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την καθαίρεσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπουτου ΚΙΝΑΛ με απόφαση της Φώφης Γεννηματά, τονίζει ότι είναι “ανοησίες τα περί εκνευρισμού του” ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», τόνισε ότι η απομάκρυνσή του είναι αποκλειστικά απόφαση της κ. Γεννηματά, και πως εκείνος την ευχαρίστησε καθώς είχε επί 5,5 χρόνια την ευκαιρία να εκφράζει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. 

Χαρακτηρίζοντας ανοησίες και χαζομάρες ότι υπήρξε εκνευρισμός από την πλευρά του, αποκάλυψε ότι στην σύντομη συνάντησή του με την Φώφη Γενηματά, που δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό, αντάλλαξαν ευχές και της είπε πως εάν πιστεύει εκείνη πως πρόκειται για μια επιλογή που κάνει καλό στο κόμμα, τότε “μια χαρά και προχωράμε”.

Επίσης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, υπογραμμίζοντας συβυλλικά ότι αν δεν υπήρχε η πανδημία θα υπήρχαν πολλές εξελίξεις στα κόμματα. “Η πανδημία, τόνισε, δεν μας επιτρέπει να θέσουμε τέτοια θέματα, όμως στο εσωτερικό των κομμάτων μια τέτοια συζήτηση δεν σταματά ποτέ, ούτε και σε καιρό πολέμου” είπε ο βουλευτής του KINAΛ.

Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να δει την παράταξή του να υπερδιπλασιάζει τις δυνάμεις της και δήλωσε πως θέλει το ΠΑΣΟΚ να μεγαλώσει τόσο που να μιλά πλέον για μέτωπα, «γιατί όταν είσαι μικρός το πρώτο που σου λένε είναι “με ποιον θα πας”.

Χαρακτήρισε την ΝΔ ιδεολογικό αντίπαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ υπαρξιακό αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε εκείνους που τον τοποθετούν πιο κοντά στη ΝΔ ότι έχει μια πορεία  από την άσκηση εξουσίας, που καθιστούν χωρίς νόημα αυτές τις διαρροές.

Τέλος, στο ερώτημα «ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ» απάντησε ότι είναι ΠΑΣΟΚ και ως ΠΑΣΟΚ μετέχει στο Κίνημα Αλλαγής, υπογραμμίζοντας ότι ο φορέας των μηνυμάτων της μεταπολίτευσης αλλά και του μηνύματος προς το μέλλον, είναι το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη (12/1) σε λιτή ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ ενημέρωσε για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να «καθαιρέσει τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής”.

Πριν από λίγα λεπτά αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό την συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, έγραψε ότι συνεχίζει “να δίνει μάχες για την πατρίδα με δύναμη, κέφι και αισιοδοξία”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα