ΑΘΗΝΑ
06:02
|
19.04.2024
Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη του μετρό από δύο νεαρούς το μεσημέρι της Τετάρτης στον σταθμό της Ομόνοιας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού υπαλλήλου του μετρό, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο υπάλληλος, σταθμάρχης στον σταθμό της Ομόνοιας, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, είπε σε δύο νεαρούς επιβάτες στον μεν να βάλει τη μάσκα του και στον δε, να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Εν συνεχεία και οι τρεις αποβιβάστηκαν στην Ομόνοια όπου οι δύο νεαροί αφού φέρεται να επιτέθηκαν φραστικά στον υπάλληλο, ύστερα τον γρονθοκόπησαν και κλώτσησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού, ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού και να εντοπιστούν οι δύο δράστες της βίαιης επίθεσης.

Πηγές: ThePressProject

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα