ΑΘΗΝΑ
23:07
|
25.01.2021
Τζένιφερ Λόπες και Λέιντι Γκάγκα θα επιχειρήσουν να αναδείξουν την "διαφορετικότητα" στη σύγχρονη Αμερική.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η στήριξη της βιομηχανίας θεάματος στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και οι συμπάθειες που τρέφει ένα σημαντικό μέρος των εκατομμυριούχων καλλιτεχνών προς το κόμμα των Δημοκρατικών είναι γνωστές. Ενόψει της επικείμενης τελετής ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος προέδρου επιβεβαιώνονται και πάλι…

Στην τελετή θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Λέιντι Γκάγκα και η Τζένιφερ Λόπεζ, οι οποίες θα βρεθούν επί σκηνής επιχειρώντας να αναδείξουν την “διαφορετικότητα” στη σύγχρονη Αμερική με αφορμή την τελετή της ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον.

biden inauguration national anthem gaga

Οι δύο καλλιτέχνιδες θα τραγουδήσουν κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και στην οποία θα συμμετάσχουν ακόμη ένας μαύρος πυροσβέστης από την Τζόρτζια, μία ποιήτρια, ένας καθολικός ιερέας και ένας πάστορας από τη γενέτειρα του Μπάιντεν, το Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέρ.

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και η Λόπεζ θα δώσει μια μουσική παράσταση.

Image

“Το σταθερό όραμα” του Μπάιντεν και της Χάρις

«Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε σήμερα η ομάδα του νεοεκλεγέντος προέδρου σε δήλωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει πως αντανακλούν «το σταθερό όραμα» του Μπάιντεν και της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις.

#BuildBackBetter with #BidenHarris #StrongerTogether

Σε τι συνίσταται το “σταθερό όραμα” των Μπάιντεν και Χάρις; Στο άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου «στην αμερικανική ιστορία στο οποίο είμαστε μια Αμερική που θα ξεπεράσει ενωμένη τις βαθιές διαιρέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός μας, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 και των ανησυχιών για την ασφάλεια μετά τα έκτροπα στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι παρόν για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, που έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα