ΑΘΗΝΑ
17:04
|
26.04.2024
Παρομοίασε τη στάση των αμερικανικών Μέσων με "πυρηνική έκρηξη στον κυβερνοχώρο, όπου οι επιπτώσεις τής είναι χειρότερες από την καταστροφή".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παροιμία “Δάσκαλε που δίδασκες και νόγο δεν εκράτεις” πρέπει να θυμήθηκε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα βλέποντας τις αποφάσεις Αμερικανικών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για αποκλεισμό του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από τους λογαριασμούς του.

“Αυτό βλάπτει τις δημοκρατικές αξίες που ευαγγελίζεται η Δύση” παρατηρεί η Ρωσίδα διπλωμάτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ‘όπου ξεκινά μία μακροσκελή ανάρτηση με τίτλο στίχο από γνωστό τραγούδι των Πινκ Φλόιντ “Δάσκαλε, άσε τα παιδιά ήσυχα!”.

Σε αυτή την ανάρτηση η Ζαχάροβα παρομοίασε την απόφαση των αμερικανικών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με…”πυρηνική έκρηξη στον κυβερνοχώρο, όπου οι επιπτώσεις της έκρηξης είναι χειρότερες από την καταστροφή!.

Στάθηκε ιδιαίτερως επικριτική στο γεγονός πως οι αμερικανικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δεν επέδειξαν την ίδια ετοιμότητα αντίδρασης στο λεγόμενο…Darknet. Στο λεγόμενο “σκοτεινό” τμήμα του Διαδικτύου όπου γίνεται μαζικά κάθε λογής λαθρεμπόριο, συμβόλαια θανάτου, δουλεμπόριο, βιασμοί και βασανιστήρια παιδιών κατά παραγγελία από δίκτυα παιδοφιλίας κ.α.

Δεν παρέλειψε δε να διακρίνει και την υποκρισία των αμερικανικών αρχών πίσω από τις επικρίσεις που κάνουν κατά καιρούς για τη λογοκρισία και τον περιορισμό της Ελευθεροτυπίας στη Ρωσία και άλλες χώρες που οι ΗΠΑ συμπεριλαμβάνουν στη “μαύρη λίστα” των αντιπάλων τους.

Η εύλογη κριτική της Μαρία Ζαχάροβα δεν πέρασε απαρατήρητη από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS που φρόντισε να την έχει στις πρώτες θέσεις της σημερινής ειδησεογραφίας. στην αγγλόφωνη εκδοχή της ιστοσελίδας του…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρένο με δυτικό οπλισμό κατέστρεψαν τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Ντονιέτσκ

Άπρακτοι επέστρεψαν από το Ισραήλ οι Αιγύπτιοι διαπραγματευτές…

Τέμπη: Προανακριτική για το μπάζωμα θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα