ΑΘΗΝΑ
18:43
|
26.04.2024
Τη δική του απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για το πανό με το προκλητικό περιεχόμενο που αναρτήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δική του απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για το πανό με το προκλητικό περιεχόμενο και με «υπογραφή» από τον αποκαλούμενο αντιεξουσιαστικό χώρο που αναρτήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

«Εδώ είναι. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά» ήταν η απάντηση του δημάρxου Αθηναίων, με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

Το πανό έγραφε: «Κούλη πονάς; Κωστάκη πού είναι ο μπαμπάς; Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα».

Παρέμβαση υπέρ Κουφοντίνα στον Βόλο

Στον Βόλο, η συλλογικότητα “Αόρατος Θίασος” ανάρτησε πανό συμπαράστασης στον καταδικασμένο Δημήτρη Κουφοντίνα, για την απεργία πείνας που ξεκίνησε με αίτημα τη μεταφορά του στις Φυλακές Κορυδαλλού, από το Κατάστημα Δομοκού, που φιλοξενείται σήμερα.

kraaa

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συλλογικότητας που κυκλοφόρησε στοn ιστότοπο Athens.indymedia, το πανό κρεμάστηκε σε κεντρικό σημείο του Βόλου, σαν ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης και ανάδειξης της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει ο επαναστάτης πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας απο τις 8/1.

Πηγές: Capital, e-thessalia.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τον Ερντογάν σουλτάνο αποδομεί ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τον Ιούνιο η δίκη Κασιδιάρη-Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογέων

Τραυματίας σε τροχαίο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα