ΑΘΗΝΑ
01:11
|
09.07.2024
Ανεστάλη προσωρινά λόγω μιας “ασυνήθιστης δραστηριότητας”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Twitter ήρε τους περιορισμούς και το προσωρινό μπλοκάρισμα που επέβαλε στον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού Sputnik-V. Η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του λογαριασμού αποδόθηκε σε μια “ασυνήθιστη δραστηριότητα” στη σελίδα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο @sputnikvaccine, η συγκεκριμένη αδιευκρίνιστη δραστηριότητα ενδέχεται να προέρχεται από κινητό i-Phone στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο προσωρινός περιορισμός στην πρόσβαση στον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου, προκάλεσε έντονη δυσφορία στους χρήστες του Twitter.

Από πλευράς Twitter η αρμόδια υπηρεσία ανακοίνωσε: “Αυτός ο λογαριασμός κλειδώθηκε προσωρινά από λάθος ενός αυτοματοποιημένου φίλτρου για σπαμ. Η ενέργεια ανακλήθηκε και ο λογαριασμός είναι σε πλήρη λειτουργία”.

Νωρίτερα το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων RDIF ( Russian Direct Investment Fund) το οποίο χρηματοδοτεί την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού και το προωθεί στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ότι το Twitter μπλόκαρε για άγνωστους λόγους τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V. Εκπρόσωπος του RDIF δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τους λόγους που έγινε αυτό”.

“Μέσω του Twitter μοιραζόμασταν ανοιχτά όλα τα στοιχεία για το εμβόλιο και για το πώς λειτουργεί. Μέσω του Twitter είχαμε προτείνει στην AstaZeneca να χρησιμοποιήσει ένα από τα συστατικά στοιχεία του εμβολίου Sputnik-V και είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε από κοινού κλινικές δοκιμές”, ανέφερα μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του RDIF.

Πηγή: TASS, Jerusalem Post

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι: Σε απεργία προχωρούν τα αεροδρόμια λίγες μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διάσωση 283 μεταναστών-προσφύγων στη Γαύδο: Μεταφέρθηκαν σε δομή Αγιά Χανίων

Έρευνα Lancet: Ο πραγματικός αριθμός των νεκρών στη Γάζα είναι αρκετά μεγαλύτερος

Επιστήμονες: Προσοχή στις τροφικές δηλητηριάσεις λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα