ΑΘΗΝΑ
10:11
|
19.01.2022
Μετά την συνάντηση της Παρασκευής (15/1) με κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΕ στην Λισαβόνα, ο Υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας, Ζοάο Λεάο, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, μια μέρα μετά τη συμμετοχή του σε προσωπική συνάντηση στη Λισαβόνα με κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο Belem, προκειμένου να συζητηθούν οι κορυφαίες προτεραιότητες της Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια της εξάμηνης προεδρίας της στην ΕΕ, η οποία ξεκίνησε αυτόν τον μήνα.

Ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα ήταν επίσης παρών στη συνάντηση, όπως και πολλοί άλλοι υπουργοί και γραμματείς του κράτους. Ο Αντόνιο Κόστα πρόσφατα χρειάστηκε να τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, μετά από ένα γεύμα με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν, ο οποίος στη συνέχεια διαγνώστηκε θετικός στον ιό. Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επιπλέον, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Φρανς Τίμερμανς και η Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Ο 46χρονος υπουργός δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής συμπτώματα και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο θα τεθεί σε απομόνωση 10 έως 14 ημερών και θα εξακολουθήσει να εργάζεται από το σπίτι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Bενεζουέλα: Mία ακόμα επίθεση δολιοφθοράς στο εθνικό σύστημα ηλεκτρισμού

Νεκροί και νοσηλείες παρατείνουν τα μέτρα μέχρι τέλη Ιανουαρίου

Ειδική άδεια και τηλεργασία για γονείς μαθητών που νοσούν από Covid-19

Από σήμερα τα δωρεάν self-tests για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα