ΑΘΗΝΑ
05:13
|
24.04.2024
Μετά την αποδοκιμασία των χρηστών, η WhatsApp αποφάσισε να καθυστερήσει την αλλαγή των όρων χρήσης της που είχε ανακοινωθεί για τις 8 Φεβρουαρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Whatsapp ανακοίνωσε ότι θα αναβληθεί η αλλαγή στους όρους χρήσης της, καθώς είδε τους χρήστες της να μετακινούνται σε ανίπαλες εφαρμογές, όπως το Telegram και το Signal.

Η εταιρεία ακύρωσε την προθεσμία της 8ης Φεβρουαρίου για τους χρήστες να αποδεχτούν τους νέους όρους χρήσης, που περιελάμβαναν την κοινοποίηση των πληροφοριών τους στο Facebook και ανακοίνωσε πως η αλλαγή θα επανεξεταστεί διεξοδικά και θα καθυστερήσει έως τις 15 Μαΐου. 

Σύμφωνα με την εφαρμογή, η αλλαγή αυτή σχετίζεται μόνο με μία νέα δυνατότητα στους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το Whatsapp για να επικοινωνούν με πελάτες τους, να μπορούν να μοιράζονται τα δεδομένα με το Facebook, που με τη σειρά του θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για διαφημιστικούς σκοπούς. 

Σε ανάρτησή της στο twitter η εταιρεία ανέφερε ότι δεν έχει πρόσβαση σε μηνύματα ή κλήσεις, ούτε στην τοποθεσία ή το Facebook, καθώς οι πληροφορίες τοποθεσίας και το περιεχόμενο των μηνυμάτων κρυπτογραφούνται πλήρως.

Ως αποτέλεσμα της αποδοκιμασίας απέναντι στην WhatsApp, η αντίπαλη εφαρμογή Telegram έχει σημειώσει σημαντική αύξηση χρηστών σύμφωνα με τον 36χρονο ρωσικής καταγωγής ιδρυτή της Παβέλ Ντουρόφ, ο οποίος δήλωσε ότι η εφαρμογή έφτασε τα 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου και απέκτησε 25 εκατομμύρια νέοι χρήστες τις τελευταίες 72 ώρες, καθώς οι άνθρωποι δεν θέλουν πλέον να ανταλλάσσουν το απόρρητό τους με δωρεάν υπηρεσίες.

Ομοίως, η Signal επιβεβαίωσε επίσης την ταχεία αύξηση των χρηστών, όπως επιβεβαιώθηκε με αναρτήσεις της εταιρείας και με ανάρτηση του Έλον Μασκ, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουρκία: Μαζικές συλλήψεις δημοσιογράφων σε κουρδικά μέσα ενημέρωσης

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Ιταλία: Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στα νύχια της κυβέρνησης, εν όψει ευρωεκλογών

ΕΣΡ: Πρόστιμα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για σοβαρά παραπτώματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα