ΑΘΗΝΑ
16:56
|
25.04.2024
Σε αντίθεση με τη μισαλλοδοξία και τον εμπρηστικό λόγο του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ και συζύγου της, η Μελάνια Τραμπ προσπάθησε να κάνει τη διαφορά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αντίθεση με τη μισαλλοδοξία και τον εμπρηστικό λόγο του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ και συζύγου της, η Μελάνια Τραμπ προσπάθησε να κάνει τη διαφορά δημοσιοποιώντας αργά απόψε ένα αποχαιρετιστήριο βιντεοσκοπημένο μήνυμα ενότητας προς τις ένοπλες δυνάμεις, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη ενάντια στην πανδημία και άλλα στρώματα του αμερικανικού λαού που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης σε δύσκολες συνθήκες.

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα μείνουν αξέχαστα. Καθώς ο Ντόναλντ και εγώ αναλογιζόμαστε το χρόνο μας στον Λευκό Οίκο, σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που θα έχω μαζί μου στην καρδιά καθώς και τις απίστευτες ιστορίες τους για αγάπη, πατριωτισμό και αποφασιστικότητα. Βλέπω τα πρόσωπα των γενναίων νεαρών στρατιωτών που μου είπαν, με περηφάνεια τα μάτια, πόσο λατρεύουν να υπηρετούν αυτή τη χώρα. Σε κάθε μέλος που υπηρετεί και στις απίστευτες οικογένειες των στρατιωτικών λέω αυτό: Είστε οι ήρωές μας, και θα είστε πάντα στην σκέψη και τις προσευχές μου” τόνισε στην αρχή του μηνύματός της.

Στη συνέχεια ωστόσο, τόνισε με νόημα πως “η βία δεν είναι ποτέ η κατάλληλη απάντηση και ποτέ δεν θα είναι δικαιολογημένη!”

Προς το τέλος του διαγγέλματός της εκφράζει την ελπίδα πως κάθε Αμερικανός θα κάνει ό,τι μπορεί για να διδάξει στα παιδιά του τι σημαίνει να γίνεις καλύτερος. “Ζητώ από εσάς τους γονείς να πείτε στα παιδιά σας για τους θαρραλέους και ανιδιοτελείς ήρωες που δούλεψαν και θυσιάστηκαν για να κάνουν αυτή τη χώρα, γη των ελεύθερων”

“Μη χάσετε τις αξίες και την ακεραιότητά σας. Χρησιμοποιείστε κάθε ευκαιρία για να δείξετε πώς σκέφτεστε τον διπλανό σας και υιοθετείτε υγιείς συνήθειες στην καθημερινή σας ζωή”τονίζει εκφράζοντας βαθιά ευγνωμοσύνη που υπηρέτησε το ρόλο της “Πρώτης Κυρίας” στις ΗΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζυμώσεις για διορισμό νέου πρωθυπουργού στην Αϊτή

Στη Χιλή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

ΚΚΕ: «Στο στόμα του λύκου» η φρεγάτα Ύδρα

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα