ΑΘΗΝΑ
07:09
|
25.04.2024
Έλληνες και Νιγηριανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και σημαντικοί παράγοντες της νιγηριανής αγοράς θα ξεδιπλώσουν το χάρτη επιχειρηματικών ευκαιριών σε Ελληνες επενδυτές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόσκληση σε Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές που θέλουν να ενημερωθούν για τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές προκλήσεις στην Νιγηρία, που είναι σήμερα η μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής, απευθύνει το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο με αφορμή ημερίδα που διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Δεκάδες νεκροί στη Νιγηρία | ΣΚΑΪ

Η ημερίδα θα γίνει διαδικτυιακά στις 21 του μήνα στις 15.00 μμ με ελεύθερη συμμετοχή όσων συμπληρώσουν την φόρμα που θα βρουν στην ηλεκτρονικη διεύθυνση http://alternativemedia.gr/gncct/.

Εκεί θα δουν κορυφαίους θεσμικούς εκπροσώπους και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τη Νιγηρία που θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα, καθώς και τους τομείς της οικονομίας στη Νιγηρία, που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

https://www.gncct.gr/images/2021/01/15/Business_Opportunities_in_Nigeria.jpg

Στην ημερίδα, που τελεί υπό της αιγίδα του ΣΕΒ και του ΕΒΕΑ, ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων ο Κώστας Φραγκογιάννης που είναι υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία, ο Νιγηριανός υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Otunba Niyi Adebayo, ο διευθύνων εταίρος (Managing Partner) του Ομίλου Λεβέντη, Χάρης Δαυίδ, και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Νιγηριανού Επιμελητηρίου Μιχάλης Οικονομάκης.

Οι κινέζικες επενδύσεις στην Νιγηρία την εποχή της πανδημίας | offlinepost

Επίσης συμμετέχουν ο CEO του Χρηματιστηρίου της Νιγηρίας, ο CEO της Bank of Industry, η επικεφαλής της Νιγηριανής Επιτροπής Προώθησης Επενδύσεων (Nigerian Investment Promotion Commission) Γεουάντε Σαντίκου και ο Πρόεδρος της KPMG Africa, Μπιλ Τόμας.

Το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας είναι στην ιστοσελίδα του Ελληνο-Νιγηριανού Επιμελητηρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ απειλούν το Πακιστάν για τις συμφωνίες με το Ιράν

Το σινικό κίνημα των κακοντυμένων εργαζομένων

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα