ΑΘΗΝΑ
01:55
|
16.04.2021
Φόβους ότι το άρον άρον άνοιγμα του λιανεμπορίου θα οδηγήσει στο σταμάτημα της οικονομικής στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων εκφράζει το ΜέΡΑ25.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Δύο απειλές έχουν να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι: Τον Covid-19 και την κυβέρνηση Μητσοτάκη» σχολιάζει το ΜέΡΑ25 και προσθέτει:

«Για το πρώτο υπάρχει μεν η λύση του εμβολίου, αλλά ακόμα κι αυτή σκοντάφτει στην κακοδιαχείριση και τις καθυστερήσεις της δεύτερης. Όσο θα διαρκεί αυτή η «απόλυτη καταιγίδα», πανδημίας και κακοδιαχείρισής της, οι επαγγελματίες, είτε κλειστοί είτε ανοιχτοί θα βρίσκονται εν κινδύνω.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου στο οποίο προέβη η Κυβέρνηση πρόχειρα και άρον άρον, δεν πρέπει να σημάνει το τέλος της οικονομικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Η Κυβέρνηση λοιπόν, να μην διανοηθεί να σταματήσει την οικονομική υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη και να προβεί άμεσα στα απολύτως απαραίτητα κουρέματα των συσσωρευμένων φόρων και εισφορών για το διάστημα της καραντίνας.»

Πηγές: ThePressProject

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για τη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου περιμένει το ΚΙΝΑΛ

Θέλει και λίγο σόου το στραπάτσο

ΣΥΡΙΖΑ: Ορθή η κίνηση Δένδια αλλά δεν αναπληρώνει το κενό στρατηγικής

Ά. Γεωργιάδης: Όποιος αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα