ΑΘΗΝΑ
18:04
|
26.04.2024
Επιβάλλεται πρόστιμο 772 δολαρίων σε όποιον φθάνει στο Ισραήλ δίχως να έχει αρνητικό αποτέλεσμα τεστ για κορονοϊό που έχει κάνει πριν 72 ώρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παράταση των περιορισμών στην κυκλοφορία, στη λειτουργία σχολείων και των περισσότερων επιχειρήσεων για άλλες 12 μέρες αποφάσισε απόψε το υπουργικό συμβούλιο στο Ισραήλ καθώς τα κρούσματα παραμένουν στα ύψη παρά τον εμβολιασμό εκατομμυρίων Ισραηλινών.

Το λεγόμενο “λοκντάουν” μετράει ήδη τρεις βδομάδες και υποτίθεται πως θα έληγε το βράδυ της Πέμπτης. Η ομόφωνη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου που ελήφθη μέσω τηλεδιάσκεψης παρατείνει την ισχύ ως τις 31 Ιανουαρίου.

Είναι ενδιαφέρον ωστόσο το γεγονός πως με την παράταση των αυστηρών μέτρων συμφώνησαν και οι υπουργοί από τα κόμματα των Υπερορθόδοξων Εβραίων που άλλες φορές δίσταζαν ή ήταν απρόθυμοι να συναινέσουν σε τέτοια μέτρα λόγω των δυσμενών επιπτώσεων που έχουν στις καθημερινές προσευχές και στον γενικότερα συντηρητικό τρόπο ζωής τους.

https://static.timesofisrael.com/www/uploads/2021/01/Untitled-6-4.jpg

Πέρα από την παράταση της καραντίνας αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου ύψους 2.500 Σέκελ (περιπου 772 δολάρια) σε όποιον εισέλθει στο Ισραήλ δίχως να έχει μαζί του τα αρνητικά αποτελέσματα από τεστ για τον κορονοϊό Covid-19 το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί 72 ώρες πριν την άφιξή του στο ισραηλινό έδαφος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τραυματίας σε τροχαίο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Αναβάλλεται το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Τρένο με δυτικό οπλισμό κατέστρεψαν τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Ντονιέτσκ

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα