ΑΘΗΝΑ
03:45
|
18.04.2024
Ευχαριστίες προς τα κόμματα για την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021 και αναφορά στις υπάρχουσες δυνατότητες για ανάπτυξη έκανε ο Κύπριος πρόεδρος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ευχαριστίες προς τα κόμματα για την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2021 και αναφορά στις υπάρχουσες δυνατότητες για ανάπτυξη και ευημερία εκφράζει ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

«Ευχαριστώ τον ΔΗΣΥ, το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, τη Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, τη Συμμαχία Πολιτών και το ΕΛΑΜ που συνέβαλαν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του Προϋπολογισμού 2021 που εγκρίθηκε, και απέτρεψαν με τη θετική ψήφο τους μία νέα κρίση στη χώρα. Με την ψήφιση του Προϋπολογισμού μπορούμε πλέον συντεταγμένα να επικεντρωθούμε στην επίλυση των προβλημάτων, να στηρίξουμε το σύστημα υγείας, τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που έχουμε για ανάπτυξη και ευημερία» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Είστε εγκληματίας πολέμου κυρία φον ντερ Λάιεν

Επιταχύνεται η ανέγερση χιλιάδων κατοικιών εποίκων στην Α.Ιερουσαλήμ

Πιέσεις Μπάιντεν στο Κογκρέσο για τη συνέχεια στρατιωτικής στήριξης σε Ισραήλ-Ουκρανία

Νέο χάρτη πολιτικής αποτροπής στη Μέση Ανατολή βλέπουν στο Ιράκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα