ΑΘΗΝΑ
17:43
|
20.04.2024
Περισσότεροι από 900 αστυνομικοί είχαν εμβολιασθεί κατά του κορoνοϊού μέχρι χθες το βράδυ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περισσότεροι από 900 αστυνομικοί είχαν εμβολιασθεί κατά του κορoνοϊού μέχρι χθες το βράδυ.

Ο εμβολιασμός τους γίνεται με δόσεις εμβολίων που περισσεύουν στα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας, από την Δευτέρα 18-1-2021, καθώς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ έλαβε σχετική εντολή από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την αναγγελία του πρωθυπουργού, «τα εμβόλια που περισσεύουν θα διατίθενται στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις«.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης του Εθνικού Σχεδίου για τις συναθροίσεις, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ., για τα μέτρα υπέρ της ανάσχεσης της πανδημίας.

Όπως είπε ο κ. Καραμαλάκης, μετά την εντολή του κ. Χρυσοχοΐδη, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ προχώρησε, μέσα σε μία ημέρα, στην κατάρτιση πινάκων με τα ονόματα του προσωπικού που επιθυμεί να εμβολιαστεί με τα αδιάθετα εμβόλια στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.

Πάνω από 52 εκατ. ευρώ το ύψος προστίμων για τα μέτρα

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε πως από τον περασμένο Μάρτιο η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 8,5 εκατομμύρια ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της Covid-19, έχουν βεβαιωθεί πάνω από 230.000 παραβάσεις και το ύψος των προστίμων που έχουν κοπεί ξεπερνά τα 52 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγές: Καθημερινή, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα