ΑΘΗΝΑ
03:40
|
15.07.2026
Η Παρλί αναμένεται να θέσει επί τάπητος πρόταση πώλησης γαλλικών φρεγατών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η επικείμενη υπογραφή της σύμβασης πώλησης μαχητικών Rafale στην Ελλάδα φέρνει τη Δευτέρα στην Αθήνα τη Γαλλίδα υπουργό Άμυνας, Φλοράνς Παρλί.

Η Παρλί αναμένεται να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να μεταφέρει στον Ελληνα ομόλογό της, Νίκο Παναγιωτόπουλο, πρόταση πώλησης γαλλικών φρεγατών.

Στην Ελλάδα η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί και ο υπουργός  Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος - ΠΑΤΡΙΣ

Η εξέλιξη θεωρείται φυσική συνέπεια υπερψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Άμυνας την περασμένη εβδομάδα στη βουλή με ευρεία πλειοψηφία από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και την “Ελληνική Λύση”.

Αντίθετα, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την απόκτηση των 18 μαχητικών αεροσκαφών Rafale καταψηφίστηκε για διαφορετικούς λόγους από το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ 25.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα