ΑΘΗΝΑ
03:21
|
08.12.2021
Την υπόσχεσή του ότι το Ιράν θα εκδικηθεί κατά των ΗΠΑ για τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, επανέλαβε ο Αλί Χαμενεΐ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tην υπόσχεση του Αλί Χαμενεΐ ότι το Ιράν θα εκδικηθεί κατά των ΗΠΑ για τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, επανέλαβε ανάρτηση στο Twitter που έφερε σύνδεσμο ο οποίος παρέπεμπε στον ιστότοπο του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν.

Στην ανάρτηση με τίτλο “η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη” υπάρχει φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ένας παίκτης, που μοιάζει με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να παίζει γκολφ και να στοχεύεται (προφανώς) από ένα drone.

https://twitter.com/khamenei_site/status/1352349195114569739

Η ανάρτηση μετέφερε το κείμενο των παρατηρήσεων του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ που είχε δημοσιευτεί τον Δεκέμβριο, ανανεώνοντας τον όρκο που είχε δώσει με αφορμή την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή των «Φρουρών της Επανάστασης» στο Ιράκ.

«Εκείνοι που διέταξαν τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί, καθώς και εκείνοι που το έπραξαν θα πρέπει να τιμωρηθούν. Αυτή η εκδίκηση θα συμβεί σίγουρα τη σωστή στιγμή», προειδοποίησε ο Χαμενεΐ στις 16 Δεκεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εγγυήσεις για ΝΑΤΟ ζήτησε ο Πούτιν από τον Μπάιντεν

Παράταση για Πόθεν Έσχες ως τις 31 Ιανουαρίου

Δύο νικητές έβγαλε το τζόκερ

Εως και δύο χρόνια φυλακή στους «αρνητές» γονείς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα