ΑΘΗΝΑ
01:20
|
06.10.2024
Τα αγαπημένα κατοικίδια του προεδρικού ζεύγους συνεχίζουν με αυτόν τον τρόπο μία παράδοση εκατό ετών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί σκύλοι του ζεύγους Μπάιντεν, Τσαμπ και Μέιτζορ, βρίσκονται πλέον στον Λευκό Οίκο. Τα αγαπημένα κατοικίδια του προεδρικού ζεύγους συνεχίζουν με αυτόν τον τρόπο μία παράδοση εκατό ετών που συνεχιζόταν από όλους τους προηγούμενους προέδρους πλην του προηγούμενου, Ντόναλντ Τραμπ…

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος, διακρίνονται τα δύο σκυλιά να χοροπηδούν ή να ξεκουράζονται στο γκαζόν του Λευκού Οίκου, με φόντο τον οβελίσκο του μνημείου Ουάσιγκτον.

Ο Τσαμπ είναι μέλος της οικογένειας Μπάιντεν από το 2008. Το 2018 εντάχθηκε σε αυτήν και ο Μέιτζορ. Μάλιστα, ο Μέιτζορ έγινε χθες το πρώτο σκυλί, που έχει υιοθετηθεί από ένα καταφύγιο, το οποίο θα μένει στον Λευκό Οίκο. Ο Τζο Μπάιντεν είχε αναρτήσει στο Instagram, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, φωτογραφίες των σκύλων του με το σχόλιο: «Είμαι ίσως λίγο προκατειλημμένος, όμως νομίζω πως οι Τσαμπ και Μέιτζορ θα γίνουν φανταστικοί Πρώτοι Σκύλοι!».

Αντιθέτως, το ελάχιστο ενδιαφέρον του Ντόναλντ Τραμπ για τα σκυλιά αποτελούσε συχνά αντικείμενο σχολιασμού από τους επικριτές του, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μπλουζάκια με το σύνθημα: «Δεν έχει καν σκύλο», μια απόδειξη, σύμφωνα με τους ίδιους, έλλειψης συμπόνοιας.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ ανακοίνωσαν ότι θα υιοθετούσαν έναν γάτο (τον Ουίνστον) μόλις εγκαθίσταντο στην προεδρική κατοικία.

«Διερωτώμαι επίσης τι θα γίνει με τη γάτα, διότι γνωρίζω πως το νέο θα κυριαρχήσει στο διαδίκτυο μόλις ανακοινωθεί», είπε χθες η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι, σε ένα βίντεο όπου απαντούσε σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέση Ανατολή: Στα πρόθυρα περιφερειακού πολέμου, ίσως του μεγαλύτερου στην Ιστορία της

Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για τον κίνδυνο πετρελαϊκού σοκ στη Μέση Ανατολή

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπλέον 49 ταξιαρχιών με 5.000 στρατιώτες σε κάθε μία

ΣΥΡΙΖΑ: Και επισήμως υποψήφιος για Πρόεδρος ο Απόστολος Γκλέτσος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα