ΑΘΗΝΑ
12:41
|
26.04.2024
Οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι που έγινε η επίθεση, 5 πτώματα, μεταξύ των οποίων κι εκείνο μίας εγκύου. Το αγέννητο μωρό δεν επέζησε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός για περιστατικό με πυροβολισμούς σήμανε στην αστυνομία της Ινδιανάπολης στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν αρχικά ένα τραυματισμένο παιδί.

Συνεχίζοντας τις έρευνες οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι άλλα πέντε πτώματα, μεταξύ των οποίων κι εκείνο μίας εγκύου. Το αγέννητο μωρό δεν επέζησε.

Η αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι οι πυροβολισμοί δεν ήταν τυχαίοι και ότι επρόκειτο για μία στοχευμένη επίθεση.

«Αυτό που συνέβη βάσει των στοιχείων που έχουμε συγκεντρώσει είναι μαζική δολοφονία» δήλωσε ο αρχηγός του μητροπολιτικού τμήματος της αστυνομίας της Ινδιανάπολης, Ράνταλ Τέιλορ.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε συντετριμμένος “για τις ζωές που χάθηκαν τόσο πρόωρα” αλλά και “για την νεαρή ζωή που άλλαξε για πάντα και για τη ζωή στην οποία δεν δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει” αναφερόμενος στην έγκυο γυναίκα και το μωρό που κυοφορούσε.

Δήλωσε επίσης, ότι αυτή είναι η χειρότερη δολοφονία στην πόλη τα τελευταία 10 χρόνια και κάλεσε τον κόσμο να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να διαβιβάσει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχει σχετικά με τις δολοφονίες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι νεκροί ήταν ηλικίας από 13 έως 42 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει προσαχθεί κάποιος ύποπτος.

“Το αγόρι που πυροβολήθηκε, αναμένεται να επιβιώσει από τους τραυματισμούς του” δήλωσε ο αστυνομικός Σέιν Φόλεϊ.

Ο δήμαρχος της Ινδιανάπολης, Τζο Χόγκσετ χαρακτήρισε το περιστατικό ως “μαζική δολοφονία” τονίζοντας ότι ” Θέλω να ξέρουν οι δράστες ότι αυτή την στιγμή οι τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου σας αναζητούν” .

Πηγή: time.com/

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα