ΑΘΗΝΑ
04:46
|
24.09.2021
Τα σύνορα θα "σφραγιστούν" από τις 6.00 π.μ., αύριο ως την Κυριακή για να αποφευχθεί η εισαγωγή νέων κρουσμάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κλείσιμο των χερσαίων συνόρων με Ιορδανία και Αίγυπτο τουλάχιστον ως την Κυριακή αλλά και την πιθανή παράταση του λοκντάουν από την επόμενη βδομάδα ανήγγειλε σήμερα το απόγευμα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Μιλώντας σε εμβολιαστικό κέντρο στο Σντερότ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εξήγησε ότι τα σύνορα θα “σφραγιστούν” από τις 6.00 π.μ., αύριο (Πέμπτη) ως την Κυριακή προκειμένου να αποφευχθεί η εισαγωγή νέων κρουσμάτων από το εξωτερικό. Σε αυτό το διάστημα θα απαγορεύεται η είσοδος στο Ισραήλ όχι μόνο ξένων αλλά και Ισραηλινών πολιτών.

Διευκρίνησε πάντως πως θα παραμείνει ανοικτό ως την Κυριακή το μεθοριακό πέρασμα Αλενμπάι για τη μετακίνηση Παλαιστινίων μεταξύ κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και Ιορδανίας.

Τόνισε πως μελετάται και νέα αναστολή πτήσεων από το διεθνές αεροδρόμιο του Μπεν Γκουριόν που ισχύει εδώ και τρεις βδομάδες και ως την ερχόμενη Κυριακή, 31 Ιανουαρίου.

Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο καταγραφής νέων, επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού Covid-19 που έχει βρεθεί στη Βρετανία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο γνωστός δικηγόρος και αγωνιστής Σπύρος Δημητριάδης

Δεν θα μεταβεί στο Ground Zero αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης

Η προϊούσα πολυδιάσπαση της Δύσης

Ε. Βενιζέλος: Μυωπική η επίκριση του Οικουμενικού Πατριαρχείου από την κυβέρνηση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα