ΑΘΗΝΑ
16:02
|
20.04.2024
Στην αντεπίθεση πέρασε ο υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων και βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Ν.Δ, Άγγελος Συρίγος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων και βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Ν.Δ, Άγγελος Συρίγος. Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης αναπαρήγαγε αναρτήσεις των συνομιλητών του στην ανοικτή εκδήλωση της  Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιβεβαιώνουν τα περί απομόνωσης φράσης του στην συζήτηση για την ίδρυση σώματος πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως στην εν λόγω εκδήλωση ο κ. Συρίγος αναφερόμενος στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης και στην πρόβλεψή του για την ίδρυση σώματος πανεπιστημιακής αστυνομίας έκανε λόγο για ύπαρξη αστυνομικού σώματος από το 1969, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που τον κατηγόρησαν για νοσταλγία της χούντας και ροπή προς τον αυταρχισμό.

Σήμερα ο υφυπουργός επικαλέστηκε παρεμβάσεις του Γιάννης Ιωαννίδη, Πρόεδρου της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ο οποίος διεξήγαγε την επίμαχη συζήτηση και του συμμετέχοντα Ξενοφώντα Κοντιάδη, καθηγητή Δημοσίου Δικαίου και Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας και Προέδρου του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου οι οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Image
Image

Σε τελευταία ανάρτησή του ο κ Συρίγος εξαπολύει επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να απαξιώσει το λόγο των πολιτικών του αντιπάλων, τους ταυτίζει συχνά με τη χούντα, ή τους βαφτίζει φασίστες θεωρώντας ότι έτσι ακυρώνει τα επιχειρήματά τους.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα