ΑΘΗΝΑ
01:45
|
20.04.2024
Προς το παρόν ο Μάνσον δεν έχει απαντήσει δημοσίως για τις κατηγορίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ψυχολογικής κακοποίησης για πολλά χρόνια από τον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον. Σύμφωνα με το Variety, η σχέση ανάμεσα στη διάσημη ηθοποιό και τον Αμερικανό μουσικό έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν επτά μήνες μετά.

Evan Rachel Wood Vows To 'Expose' Marilyn Manson For 'Brainwashing' And  'Horrifically Abusing' Her - UNILAD

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός αναφέρεται στην εμπειρία της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ήδη από το 2016, η Γουντ είχε αναφέρει ότι είναι θύμα βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Rolling Stone, ενώ η ακτιβιστική της δράση πάνω σε θέματα κακοποίησης οδήγησαν στο να θεσπιστεί το 2019 ο νόμος με το όνομα «Phoenix Act» που επιμήκυνε τα χρόνια μέσα στα οποία μπορεί να στοιχειοθετηθεί ποινική ευθύνη στην κακοποιητή.

Ακόμη τέσσερις γυναίκες, οι Άσλει Γουόλτερς, Σάρα Μακνίλι, Άσλει Μόργκαν και Γκαμπριέλα (δεν έχει γνωστοποιηθεί το επώνυμό της) κατηγόρησαν επίσης τον ροκ σταρ για κακοποίηση μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram. Προς το παρόν ο Μάνσον δεν έχει απαντήσει δημοσίως για τις κατηγορίες.

Πηγές: The Guardian, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα